• Acasa
  • Despre Noi
  • Centrul Media
  • Produse
  • Contact

tagline

ARTICOLE PRESARECLAME PRESAresponsabilitate_sociala

Inovatie in amenajarile interioare si exterioare

Fibra de sticlă

Denmark Design România utilizezază în amenajarea spaţiilor un material special din fibră de sticlă minerală pură ("glass déco fabrics") cu o multitudine de texturi. Acesta poate fi folosit la îmbrăcarea pereţilor interiori, inclusiv a celor cu cerinţe speciale.

Materialele din fibra de sticla în industria hoteliera

Consolidare şi înfrumuseţare simultană a pereţilor

Materialele din fibră de sticlă sunt ideale pentru sectorul restaurantelor şi al hotelurilor. Ele şi-au dovedit utilitatea prin rezistenţa la foc, capacitatea de a proteja pereţii precum şi prin faptul că oferă posibilitatea renovării pereţilor în repetate rânduri. Materialele din fibră de sticlă sunt foarte căutate şi în sectorul de lux, după cum arată exemplul castelului Gymnich. Înalta calitate a finisajelor pereţilor a avut o contribuţie însemnată în ceea ce priveşte prestigiul fostei "reşedinţe de oaspeţi" a guvernului german.

Materialele din fibra de sticlă deco - imbatabile în spitale

35,000 m2 folosiţi în spitalul aparţinând ordinului catolic Barmherzigen Brüder (Brothers of Mercy), în Graz

Sunt ignifuge, pot fi dezinfectate şi îşi păstrează aspectul plăcut mult timp: materialele din fibră de sticlă déco sunt cel mai des folosite în spitale. Recent, la spitalul Graz, aparţinând ordinului Brothers of Mercy, 35,000 m2 au fost utilizaţi pentru a decora pereţii. Ca un extravagant punct pe "i", logo-ul ordinului a fost inserat în materialele din fibră de sticlă déco.

Materialele din fibra de sticla deco - mandria birourilor din aeroportul de la Munchen

26,000 m2 în Terminalul 2 al aeroportului din München

Consolidează pereţii, sunt ecologice şi oferă maximum de varietate a designului: materialele din fibră de sticlă déco dovedesc o serie de însuşiri atât practice, cât şi estetice. Lucrul cu ele a devenit acum joacă de copii. Proiectul, Aeroportul München, Terminalul 2 a demonstrat faptul acesta, cu peste 26.000 de metri pătraţi acoperiţi în timp record.

Tapetul din fibre de sticlă neţesute Vitrulan, în industria hotelieră

Fibrele de sticlă neţesute sunt executanţi discreţi. Ele creează suprafeţe uniforme şi pun în evidenţă culorile în modul cel mai avantajos cu putinţă. De aceea, nu e surprinzator că acest tip de acoperire a pereţilor este în plin avânt.

Hotelul Radisson SAS din Frankfurt este exemplul care evidenţiază faptul că fibrele de sticlă neţesute sunt soluţia pentru amenajările interioare de mare clasă.

Tapet din fibră de sticlă deco Vitrulan, peste 20 de ani de uzură în Kopfklinik din Heidelberg (Partea I)

În niciun loc materialele de acoperit pereţii nu sunt solicitate mai mult ca într-un spital. Rezistenţa la lovituri şi şocuri a suprafeţei, rigidizarea sa, pretarea la curăţare energică şi decontaminare, precum şi aparenţa elegantă sunt numai câteva dintre deziderate. Spitalul Kopfklinik din Heidelberg este dovada că structurile de sticlă déco întrunesc cerinţele de mai sus. Şi asta, de 20 de ani.